maanantai 19. joulukuuta 2011

Joulukiireitä / Christmas rush

Joulutohina ja -touhotus vain yltyy sekä töissä että kotona.

Harmaa wrap on tässä vaiheessa:

Vartalo-osa on nyt valmis, ja aloittelen hihoja lähipäivinä. Tiedän kuitenkin jo nyt, ettei wrap valmistu ennen joulua, kuten aluksi suunnittelin, sillä olen todella kiireinen vielä lähipäivät.


Kuten näkyy, yksi mallikerta enemmän kuin ohjeessa toi wrapiin pituutta paljon lisää. Olen tyytyväinen tässä vaiheessa, mutta wrapin todellinen muoto tulee ilmi vasta sitten, kun hihat on neulottu.

Viikonloppuna pääsin pitkästä aikaa vauhtiin ompeluksissa, ja tuloksena oli viisi pussukkaa lisää pukinkonttiin.


Mukana vanhaa tuttua pystyraitaista kangasta, mutta myös uutta kuosia.


Vuorikangas on mustaa tällä kertaa.


Lisäksi viikonloppuna vietettiin kaveriperheen nuorimman lapsen syntymäpäiviä. Vein lahjaksi tarhakassin, johon olin applikoinut sankarin nimen. Tällaisia kasseja olen tehnyt sekä omille pojilleni että kummilapsillemme, ja ovat hyvin pidettyjä.
Lepopuikko hiljenee jouluksi, mutta puikkojen kilinä ei kyllä vaimene joulunakaan. Palaan uuden vuoden jälkeen kertomaan, mitä olen joulunpyhien aikana neulonut. Leppoisaa joulunaikaa kaikille lukijoilleni!I'm very busy at the moment and I don't have any time at all to knit. However I managed to sew some more little bags for Christmas presents and one nursing bag (the one with the name) for little son of my friend.

The torso of the gray wrap is finished and next I'm going to knit sleeves. It is obvious that the wrap will not be finished before Christmas as I planned.

My blog will pause for Christmas, but my needles will not stop. After holidays I'll tell you what I've knitted.

I wish You a Merry Christmas and a Happy New Year!

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää wrap ja pussukat ja kassit ovat kaikki niin ihania! MInä en ehdi mitään, oikeastaan en enää edes jaksa yrittää. Joulukuu meni kuorolauluun, oman kuoron keikoilla ja muita kuunnellessa. Hyvä näinkin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Helena! Minulla myös on niin paljon kaikenlaista velvollisuutta ja tehtävää ennen joulua, että meinaa ihan stressin puolelle mennä...

  VastaaPoista
 3. Hieno siitä tulee! Tekemisiä on paljon, mutta aion tietysti myös neuloa.

  VastaaPoista
 4. Hyvää utta vuotta! Toivottavasti saat nyt lomalla neuloa kunnolla:)

  VastaaPoista