tiistai 23. lokakuuta 2012

Wirbel 2.0

Metamorfoosi kurttukasasta...

Metamorphosis of a pile ruffled knitting...


pitsihuiviksi.

to a smooth lace scaft.Malli/Pattern: Wirbel by Sue Berg from Ravelry
Lanka/Yarn: virolainen Aaden villalanka 8/1 / estonian Aade yarn 8/1 60 g
Puikot/Needles: 2,5 mm
Tunnelma/Mood: Yes!


Tämän pitsihuivin neulominen oli toisellakin kerralla silkkaa iloa! Huivin reuna kiertyy hivenen, koska käytin langan suunnilleen viimeiseen metriin, enkä osannut arvioida reunusneuleeseen käytettävän langan määrää. En kuitenkaan aio korjata reunaa, sillä lanka tuskin kestäisi purkamista. Olkoon sellainen kuin on!

I enjoyed knitting this scarf also for the second time! Shawl edge is rotated a little bit, but I don't mind. I used the yarn about the last meters, and I couldn't estimate the amount of yarn what was needed for proper edge. However, I am not going to it, because the yarn can not be disassembled. So let it be!

3 kommenttia:

 1. Hei,

  Hieno huivi jälleen! Piti oikein virkistää muistia ja katsoa uudelleen aiemmin tekemäsi Wirbel. Lanka on sama ja pitsiraitoja näyttäisi olevan yhtä monta, mutta kuvan perusteella 2.0 vaikuttaa pienemmältä kuin nro 1. Onko kyseessä pelkkä optinen harha? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Silmissäsi ei ole mitään vikaa, kyllä Wirbel 2.0 on pienempi huivi. Kokoeron pitäisi olla huomattava, sillä ykkösversioon kului lankaa 90 g ja tähän toiseen vain 60 g. Epäilen, että ykkösessä on myös enemmän raitoja.

   Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen malli!

   Poista