torstai 2. toukokuuta 2013

Lehtiä / Leaves


Tällaista pyörittelen puikoillani tällä kertaa.

This is what I'm knitting now.Lanka on aivan ihanaa, ja neulominen sujuu kuin vettä vaan. Niin ihanaa se on, että kävin viime lauantaina ahnehtimassa sitä lisää kahdessa eri sävyssä. Ahne minä!

The yarn is just wonderful, and the knitting is going fluently. It is so nice that I bought it more in two different colors. I know I am too greedy!


8 kommenttia:

 1. Hieno siitä tulee! Millaisia värejä on vielä saatavana? Tiedät, että usein kesälankojen värit ovat ongelma minulle:).

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anna! Tässä langassa on värejä tosi paljon ja värikartassa on poikkeuksellisen paljon kylmiä sävyjä. Kävin ostamassa itselleni lisää kaunista siniviolettia (18 purple) ja intensiivistä sinistä (32 cobalt blue). Harkitsin myös tummanpunaista sävyä, mutta jätin kuitenkin ne vielä kauppaan.

  Käy katsomassa sävyjä tuolta: http://www.villavyyhti.fi/langat-merkeitt/rico/rico-essentials-cotton

  VastaaPoista
 3. Oih ihanaa. Väri ja pitsit oikein namia. :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Tuija :) Tätä on oikein mukava neuloa.

   Poista
 5. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista
 6. Ihana, mun olisi pitänyt aloittaa joku tuollainen, suht yksinkertainen pitsikuvio, mutta valitsin puikoilleni jotain sellaista joka valmistuu (ehkä) kesäksi 2014. Mutta hei, mä oon neulonut!!! (...vähän, tosi vähän...)

  VastaaPoista