lauantai 15. elokuuta 2015

Pukkilassa

Olin ensimmäistä kertaa Pukkilan puikkopäivillä. Tuija minut sinne houkutteli ja hyvä olikin, että houkutteli. Takanani on nyt ensimmäinen viikko uudessa työpaikassa ja mikäpä olisikaan parempaa lääkettä väsymykseen ja jännitykseen kuin leppoinen neulekokoontuminen kauniissa ympäristössä ystävän seurassa?
Ohjelmassa oli Tiina Kaarelan Puikkomaisterin Sukkakirjan esittelyä. Tämä oli minulle jo toinen kerta tällä viikolla, mutta oli silti ilo kuulla Puikkomaisteria!
Värioppia taiteilija Anu Välitalon ohjauksessa kokemuksellisesti ja elämyksellisesti.
Silmiä hiveleviä lankoja olivat myymässä tietenkin Handu itse, neulekahvila Lentävä Lapanen ja Sanski & Rukki ja Rautapata. Jälkimmäisen lankalaarit vetivät minua ja Tuijaa kovasti puoleensa.


 

Tämä suomyrtillä värjätty yksinäinen kerä jäi ostamatta, mutta silittelin sitä vielä lähtiessäni.
Nämä indigolla värjätyt (laarin ainoat siniset) vyyhdit sen sijaan lähtivät mukaani. Puikkomaisterin Juliat ovat mielessäni. En ole vielä koskaan neulonut pitsisukkaa enkä aloittanut neulomista sukan kärjestä, joten ensikertalainen olen tässäkin asiassa.I'm sorry, but this time I write only in Finnish. I'm just telling my visit in Pukkila knitters meeting.

4 kommenttia:

 1. Hieno mallin valitsit kirjasta ja ihanat langat.

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva tavata Puikkopäivillä! ja kiva blogikin sinulla, onnea pitsisukkien tekoon! ne keltaiset unelmat tuli meille puodille "päivähoitoon".

  VastaaPoista
 3. Pistinpä blogisi seuraukseen. Kivalta näyttää. Värioppi oli kyllä huippu mielenkiintoista. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva että teit postauksen puikkopäivästä! Minä en tullut ottaneeksi kunnollisia kuvia, joten jäi nyt blogijutustelut sikseen. :)

  VastaaPoista