sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Nappiasiaa / Buttons

Pienen pojan neuletakki on nappeja vaille valmis. Mietin nyt, löytyvätkö sopivat napit omasta nappivarastosta vai ryntäänkö nappiostoksille.


Vihreitä nappeja ei minulla ole. Sen sijaan löytyy sekalainen kokoelma puisia nappeja ja kellertäviä muovinappeja. Muoviset napit olisivat lastenneuleessa puisia paremmat, sillä ne kestäisivät pesua paremmin, mutta niitä ei löydy kuutta samanlaista.

Katajaiset napit/Juniper buttons
Pihlajanapit/Rowan tree buttons
Erivärisiä muovinappeja/Plastic buttons

Sekalaiset muovinapit viehättävät minua jostain syystä eniten. Taidan kuitenkin nukkua yön yli ennen kuin päätän, mitkä napit valitsen.

 Child's top-down cardigan is knitted now. Next I have to decide which buttons fits the cardi best: buttons made of rowan tree, buttons made of juniper or mixed set of plastic buttons. The second option would be visiting in a button shop.

3 kommenttia:

  1. Nappikaupassa vierailulla voi tulla heräteostoksia, mutta se ei välttämättä ole paha juttu :) Hieno tuli pojan takista!

    VastaaPoista
  2. Kaunis takki! Nappien kanssa on aina miettimistä. =)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Helena ja Hepsi, olen itsekin ihan tyytyväinen. Napit on nyt valittu ja ommeltu takkiin, ja onnistuin väistämään nappikaupan tällä kertaa kokonaan. Yritän huomenna pukea takin eloisan 2,5 -vuotiaan poikani päälle ja kuvata sen. Tuloksen näette blogissani.

    VastaaPoista