lauantai 10. maaliskuuta 2012

Joutokäynnillä / Idling

Käyn tyhjäkäynnillä. Puikot ovat jo toista viikkoa tyhjillään. Ideoita on vaikka muille jakaa, mutta mihinkään en ole osannut tarttua.


Olen käynyt viimeisen viikon aikana arkisten kauppareissujen aikana ainakin neljä kertaa tuijottelemassa markettilankoja, erityisesti erästä tiettyä helmenharmaata puuvillalankaa. Mieleni tekisi aloittaa puuvillainen kevätneule, ja nyt mietin, onko tämä mielihaluni nyt niin suuri, että on rikottava lankaostoslakkoani jo toistamiseen maaliskuun aikana.

Lehtiäkin olen hankkinut ja selaillut.


Toisaalta voisi hankkia kunnon lankaa heleässä kevätvärissä, jos tässä lakkorikkuriksi ryhdytään. Eihän siinä markettilangassakaan ole mitään vikaa, mutta värikokoelma on niin halju ja kaurapuuromainen, että ihan ihmetyttää. Eikös tänä keväänä kirkkaat värit ole juuri Se Juttu?Kolmanneksi, minullahan on kiva neulemalli odottamassa puikoille pääsyä, nimittäin Geilskin Uppercut. Siihen voisin nyt hyvin tarttua.Neljänneksi olen vastaanottanut tilauksen. Tässä on ideakuva:


Se on käsityölehdestä vuodelta 1967. Asiakasta kiehtoo erityisesti pintaneule, muuten on lukunuttuun annettu vapaat kädet. Aikaakin on annettu toteutukseen, joten kiire ei ole tälläkään.

En vain nyt osaa päättää, mihin tarttuisin...

I'm idling. I just can't decide what I'll knit next. I do have an interesting pattern, Uppercut by Geilsk, to knit but there is something distracting me to go for it. I would like to buy some cotton yarn with beautiful, springlike colour, but then I have to break my promise not to buy yarn.

In addition I have received an order to knit a bolero. A client gave me one picture from old knitting magazine. That texture fashinates her. Otherwise I have free hands.

I don't know where to start with...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti