sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Jotain on saatu aikaan / Something has been finished

Tämä viikko on ollut kiirettä täynnä. Jotain sentään on valmistunut.Muistanette leijonamekon tammikuun alusta? Se on ollut suosikkivaatteeni kuluneena talvena. Niinpä päähäni pälkähti surauttaa toinen samanlainen. Collegeneulos on tälläkin kertaa Marimekon tehtaanmyymälästä, jonka vaatetuskangasosastolta tekee toisinaan loistavia ja edullisia löytöjä. Neuloksen väri on kutakuinkin sama kuin kuvissa.Tämän mekon kanssa ei tosiaankaan kauaa nokka tuhise. Puolessa tunnissa mekon osat oli leikattu, ja sen kahdeksaan saumaan sekä hihojen ja helman käänteisiin tuhraantui ompeluaikaa yhden tunnin verran.

Myös Uppercut etenee hyvin. Palaan siihen myöhemmin.

Sorry, this time only finnish. I have been very busy this week. Next time I promise to tell you more about the Uppercut.

6 kommenttia:

 1. No onpas kivannäköinen mekko. Olen yrittänyt virittäytyä ompeluhommiin ja tämä antoi vähän lisää pontta. Kiitos siitä :)

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs jälleen. Mekko on varmaan myös mukava päällä.

  VastaaPoista
 3. Ai niin, ne mitat kaavoittelua varten, olin aivan unohtanut! Hieno mekko, taas kerran! Mun on pakko kaivaa ompelukone esiin, koska a) pitää lyhentää kahdet farkut b) pitää ommella muovia ja c) oli kolmaskin syy, mutta en muista mikä...

  VastaaPoista
 4. AnniKainen: kiitos kiitos! Kiva, jos onnistuin innostamaan.

  Anne: kiitos! Tämä mekkomalli on kuin toinen iho, ei kiristä, purista tai ahdista.

  Helena: kiitos! Ei niillä mitoilla kiire ole. Voin myös ottaa lauantaina mittanauhan mukaan ja mitata sut ihan itse...

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva mekko! Tulee mieleen Pikku Myy, erittäin positiivisessa mielessä. Tykkään itse pikkumyyolosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Olen mielelläni Pikku Myy! En ole koskaan asiaa tuolta kantilta ajatellutkaan, mutta vaatekaapistani löytyy kyllä monta myymäistä A-linjaista mekkoa. Ja sen täydellisen Pikku Myy -mekon kaava on koko ajan hakusessa :)

   Poista