keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Waiting for the sun


Puikoilla on tällä hetkellä Coachella. Langaksi valikoitui Hjertegarnin Blend Bamboo (70% Bamboo, 30% Cotton, 150 m/ 50 g) omasta lankavarastostani. En pidä tästä langasta, sillä se on liian pehmeää ja ryhditöntä makuuni, mutta vesiputoustoppiin se sopii ihan hyvin, eikä värikään ole vastenmielinen.

I'm knitting now Coachella. The yarn is Hjertegarn Blend Bamboo (70% Bamboo, 30% Cotton, 150 m / g 50) from my stash. I do not like this yarn because it is too soft and flabby for my taste, but it fits just fine with a draped neckline, and the color is tolerable.
Coachella oli mielessäni jo viime kesänä, mutta silloin se jäi neulomatta. Toppi on mukavan yksinkertainen ja nopea neulottava, ja siinä on kaunis vesiputouspääntie sekä painijanselkä. Ohje on kirjoitettu paksummalle langalle (ohjeen tiheys 18 s/cm) kuin Blend Bamboo (suositustiheys 26 s/cm). Oma tiheyteni on tässä neuleessa 22 s/cm, ja neulon yhtä suurempaa kokoa kuin oikea kokoni. Neulon myös kerroksia vähän enemmän kuin ohjeessa sanotaan.

Coachella was already in my mind last summer, but I had time to knit it. It is simple and quick to knit, and it has a beautiful neckline and racerback. The instructions are written for thicker yarn (reference frequency of 18 sts / cm) than the Bamboo Blend (recommended density of 26 sts      / cm) My frequency of this knit 22 sts /cm, and I'm knitting one size larger than my size right. I'm  also knitting rows a bit more than the pattern asks.


Tällä neulomisvauhdilla Coachella on pian valmis, joten olisi mukava saada myös lämmin kesäsää tänne Suomeen! Tällä hetkellä lämpötila on +13 C ja sataa.

At this rate, Coachella will soon be ready, so it would be nice to get the warm summer weather here in Finland! At present, the temperature is 13 C and it rains.

4 kommenttia:

  1. Saatko nyt aivan pian valmis vai otatko mukaan Tallinnan-matkalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy katsoa, lähteekö Coachella mukaan. En vielä osaa sanoa.

      Poista