torstai 30. elokuuta 2012

Dilemma

Joskus on vaikea päättää.

Sometimes it is difficult to decide.


Lilaa vai harmaata?

Purple or gray?


Raitaa vai pitsiä?

Stripes or lace?Neulonko vai ompelenko?

Knit or sew?

14 kommenttia:

 1. Kaikki ihania mahdollisuuksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kohtaa on pakko todeta, että työ ja perhe haittaavat harrastuksiani ;) Vasta poikien nukkumaanmenon jälkeen on oikeastaan aikaa pohdiskella näitä asioita, eikä järki enää silloin luista. Onneksi on viikonloppu koittaa taas!

   Poista
  2. ... niin, tuosta viimeisestä lauseesta sen järjen luistamattomuuden todella huomaa...

   Poista
  3. :) Haipakkaa on tosiaan ollut. Itse perkasin juuri lankajäämistöjäni koululle vietäväksi. Jämälangoista tulee kuulemma sielläkin mm. kilpikonnan selkiä.

   Olen kyllä Blackbirdin kanssa samoilla linjoilla, että lilat näyttävät houkuttelevilta. Harmaa pitsikin olisi kaunis. Reipasta vai romanttista? :)

   Poista
 2. Nuo lilat värit kyllä mulle osu silmään, tosi kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Black bird! Minustakin ne ovat erittäin kauniita. Lila on lempivärini ehdottomasti.

   Poista
 3. Yllätys, yllätys, minäkin pohdin nyt, lilaa vai harmaata. Ei onneksi ole muita ongelmia (en oska ommella ja en pohdi juuuri nyt raidallista neuletta). Pitsi tulee joka tapauskessa jonkun verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen moniongelmainen ;) Juuri nyt olisi pellavahousut leikattuna odottamassa ompelua, mutta haluan ensin ratkaista tämän neuleasian.

   Poista
 4. Vaikeita kysymyksiä :) Minä katselin kanssa tuota ottobren pitsitakkia neulesilmällä. Mikä tuo raitatakki on, jonka ohje tuotta vilahtaa? Näyttää tutulta, mutten keksi enkä löydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin katsoin minäkin, juurikin neulesilmällä. Takana vilahtaa Isabell Kraemerin suunnittelema Caramel. Se löytyy Ravelrystä ja on ilmainen. Kierrän kehää ja mietin, tartunko valmiiseen ohjeeseen vai teenkö laskelmat omaan pitsiseen takkiin... siinä vielä yksi dilemma lisää...

   Poista
  2. No samoja pohditaan. Kiitos tuosta, pitää ottaa ohje lähempään tarkasteluun.

   Poista
 5. Niin, mitä päätit lopuksi? Aloitin seuraavan neuleen lilasta (vironvillasta 8/2). Harmaa oli liian vaativa (lanka, ei väri), täyty vielä pohtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna, en ole oikeastaan vieläkään päättänyt. Olen neulonut kokeiluja, ja pitsineulos vetää puoleensa, mutta valitsemani pitsi ei näy Aaden lilassa langassa. Taidan siis päätyä harmaaseen. Pelaan itselleni lisää varkinta-aikaa ompelemalla tässä välissä jotakin, housut on jo leikattu ja uutta mekkoakin pyörittelen leikkuupöydällä.

   Poista
 6. Minun alkuni on nyt blogissani. Taitaa olla niin, että alussa neulot harmaasta ja minä lilasta ja sen jälkeen vaihdetaan osat:).

  VastaaPoista