sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Lehdet 2.0 / The Leaves 2.0Malli/Pattern: oma/my own
Lanka/Yarn: Aaden karstavillalanka 8/2/ Aade carded yarn 8/2 350 g
Puikot/Needles: 3,0 mm  ja/and 3,5 mm
Tunnelma/Mood: Tahtoo itsellekin!/Wants one, too!Lehdet -jakun toinen versio on nyt valmis. Uutta tässä versiossa on vajaamittaiset hihat ja pidempi helma. Myös lanka on toinen, Aaden karstavillalanka 8/2, joten nyt olen tietoinen metrimääristäkin.

The second version of the Leaves Cardigan is now completed. New in this version is 3/4 length sleeves and a long hem. Also, the thread is another, Aade carded yarn 8/2, so now I am aware of the weight of the yarn.


 
Myös suomenkielinen ohje on nyt valmis. Jos olet kiinnostunut koeneulomaan ohjeen, ota yhteyttä osoitteeseen lepopuikko(at)gmail.com.
 
Also, instruction in Finnish is now complete. English-language instruction will be completed in the next few weeks. If you are interested to test knit my pattern, please contact me at lepopuikko(at)gmail.com.
 
 
 
Tämä jakku matkaa pian omistajalleen. Itselleni jää hyvän mielen lisäksi pieni kaiherrus. Näinköhän pitää neuloa vielä yksi itsellekin...
 
 
I knitted this cardigan to my friend and colleague. For me, the mind is a good addition to a small longing. I wonder if I had to knit another one for me, too ...
 

 
 
 
Hiljaa virtaa Vantaa...
 
Quiet flows the Vantaa river ...
 
 

 
 
 
Edit. Vähän lisää kuvia...
 
More pictures...

 


 

11 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunis tämäkin! Haluaisin neuloa, mutta en uskalla luvata koeneuloa kun kaikki neuleeni etenevät ja valmistuvat niin kovin hitaasti. Mutta to-do -listalle menee!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis tämäkin! Sitten vain kääntämään ohjetta! ;)

  VastaaPoista
 3. Linjakkaan kaunis ja värikin on raikas.

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis takki ja sopii näköjään hienosti mekon kaveriksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Eikö vain sovi! Kuvat näyttävät niin hyviltä, että alkaa tehdä mieli tuollaista samanlaista omaankin kaappiini...

   Poista
 5. Tämähän oli todella upea ja useampi versio eri langoilla. Onko sinulla kirjoitettua ohjetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virpi, ohje löytyy suomeksi. Ota yhteyttä sähköpostitse.

   Poista