maanantai 10. joulukuuta 2012

Horroksessa / Hibernating

Neuleet eivät ole edenneet haluamallani vauhdilla tänä syksynä. Ideoita ja intoa minulla olisi vaikka muille jakaa, mutta erityisesti loka-marraskuussa kärsin aikapulasta: oli paljon työkiireitä ja työpäivien jälkeen olin liian väsynyt tarttumaan puikkoihin. Oman osansa jaksamattomuuteeni on toki tehnyt se, että podin marraskuussa harvinaisen sitkeän flunssan, josta sain jälkitaudiksi vielä sitkeämmän poskiontelontulehduksen. En ole toipunut siitä vieläkään, sillä oireet palasivat viime viikolla entistä pahempana ja nyt syön jo toista antibioottikuuria. Mikäli tauti ei hellitä viikon sisällä, poskionteloni punkteerataan. Operaatio ei ole kiva, ei ollenkaan.

My knittings haven't progressed rapidly this autumn. I do have lot of ideas and enthusiasm to knit, but especially in October and November I suffered a shortage of time: there was a lot of hassle at work and after work I was too tired to knit. In addition, I was sick the persistent flu in November, where I got the second disease even tougher sinusitis. I have not recovered from it yet, because the symptoms returned last week, worse than before, and now I have another regimen of antibiotics. If the disease will not go away within a week, my doctor will empty my sinuses. The operation is not nice, not at all.

Lepopuikolla edistytään kuitenkin koko ajan, vaikka vain pienin askelin. Basic -neule on edennyt jo tähän vaiheeseen:

In Lepopuikko, however, there is some progress on all the time, even if only in small steps. Basic Sweater has advanced to this stage:Hihat ovat siis valmiit. Jäljellä on vain helma. Lankaa on kulunut vajaat kaksi kerää. Kyljessä tapahtuu jotakin:

The sleeves are therefore ready. There is only the hem left to knit. The yarn is used only less than two balls (< 100 g). On the side there is something happening:
Basic -neule saa luvan valmistua tällä viikolla, ja sen jälkeen on saatava puikoille jotakin paksumpaa lankaa ja nopeammin edistyvä projekti.

If all goes well, the Basic Sweater will be completed in the next few days, and then I have to have a thicker yarn on my needles, and the project which will be completed more quickly.

7 kommenttia:

 1. Tuo neule näyttää tosi kivalta! Itselläni taas neulominen jäänyt, vaikka kovasti olen yrittänyt pitää neulomisintoa yllä. Tällä hetkellä 2 mekkoa kohta valmiina ja olen aloittamassa boleroa ja "minijakkua", ihan vain kankaasta. Harmi vain, että kun oltin boleron kankaat kouluun käsityötunnille niin enpä koulun jälkeen kankaita enää ole nähnyt, toivottavasti odottavat koulussa ehjinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Blackbird! Minullakin on muutama ompelutyö odottamassa vuoroaan, mutta näyttää nyt siltä, että ehdin ompelukoneen ääreen vasta joululomalla. Toivottavasti saat kankaasi takaisin!

   Poista
 2. Hei Mia! Mitä kuuluu, voitko nyt paremmin? Toivottavasti neule saa pian valmis.

  VastaaPoista
 3. Sulla on sentään menossa jotain isompaa. Minä tuhraan kaulureiden kimpussa ja parit sukatkin pitäisi ehtiä tekemään vielä ennen joulua. Mihin se aika hupeni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa ihmettelen minäkin. Tänä vuonna ei tule sukkia lahjaksi kenellekään tästä tehtaasta.

   Poista
 4. Basic-neuleesi näyttää ihanalta. Kohta varmaan tulee kuvia valmiista puserosta. :)

  VastaaPoista