lauantai 10. syyskuuta 2011

Horroksessa / Hibernating

Tänä syksynä neuleet eivät ole edenneet, kuten haluaisin. Ei ole ollut aikaa neuloa, sillä sekä omat lapseni että työn aloitus ovat vieneet aikani ja voimani. En kuitenkaan kärsi neulomisväsymyksestä, ja ideoitakin olisi vaikka muille jakaa. Uskon, että tämän syksyn vaikeudet ovat pian takana, ja entinen vauhti jatkuu neuleiden suhteen.Kolme neuletta on kuitenkin puikoilla tälläkin hetkellä, vaikka vauhti on ollut melko verkkainen. Kolmiohuivi on nyt tässä vaiheessa:Lankaa ei ole enää kuin muutamaan raitaan, joten huivi on pian valmis. Lisäksi puikoilla on kaksi Minimalist - mohairtoppia, ruskea ja harmaa. Ne täytyy neuloa loppuun seuraavaksi, ja vasta sitten siirryn uusin neuleisiin.

Kävin tänään sekä Silmä, pisto, tikki, takki -käsityötarvikemarkkinoilla että Helsingin Kädentaitomessuilla yhdessä Helenan kanssa. Ostoskassiini päätyi muutama silmukkamerkki succaplokilta, nauhaa peikonpojalta, harmaata pellavakangasta Raijan Aitasta sekä hauska rintamerkki kadonneen tilalle virkkukoukkuselta.


Eikös ollut aika maltillista? Tarjolla olisi ollut vaikka mitä.


Tässä sukkalanka hieman lähempää. Väri on tässä kuvassa lähestulkoon oikea.


I'm still quite busy and that's why my knittings does not advance. However the scarf will be soon finished.

Today I met Helena and we went together in two craft happening; market and exhibition. Here are my purchases: one ball of sock yarn, linen fabric, some stitch markers, one button and 1 m of ornament ribbon. I was quite moderate.

5 kommenttia:

 1. Hei, ostit sitten sen nauhan, jota minäkin kauan kaihoisasti katselin! Hyvältä näyttää sinunkin saaliisi. :)
  t. Piia

  VastaaPoista
 2. No hei Piia! Ajattelin, että poikien vaatteisiin voisi sitä käyttää, mutta miksipä ei myös itselle. Pidän sinut mielessä, jos nauhaa jää yli. ;)

  VastaaPoista
 3. Hieno lankaväri! Muistuttaa Regia Hand Die Effectiä tai Regia Lace'ia. Muunmuuassa molemmat ovat nyt saatavana Karnaluksista:)

  VastaaPoista
 4. Harmittaa kun en sitten Tikrun luennon jälkeen muistanut kysyä, että mikä neule sulla oli matkassa mukana. Oliko se tuo huivi? Olisin halunnut nähdä livenä...

  Tulikohan tämä kommentti nyt tuplana vai unohdinko ekalla kerralla tehdä jotain?

  VastaaPoista
 5. Anna: kiitos vinkistä, tuo lankakerä ei ollut edullinen, mutta lanka oli niin kaunis, että oli pakko ostaa.

  Helena: huivi ei ollut mukana, vaan toinen tilaustyöni eli ruskea mohairtoppi. Mutta ehkä näet huivin ensi viikonloppuna ;)

  VastaaPoista