lauantai 12. toukokuuta 2012

Snurre

Snurren näyteikkuna sisältä päin

Tapasin tänään Helenan ja ja Tuijan, ja kävimme yhdessä tutustumassa Snurreen, mielenkiintoiseen lankakauppaan, joka sijaitsee Hietalahden torin kyljessä Helsingissä.

Kuvissa yleiskatsaus Snurresta:

Snurren Anne ja Helena tutkimassa nettiä

Peräseinän lankahylly ja näyteikkuna

... ja lähikuvaa lankatarjontaan:


Kesäisiä puuvilloja

Pehmeätä alpakkaa

Saimme Snurressa ainutlaatuisen hyvää palvelua, josta suuret kiitokset omistajalle! Jäimme juttelemaan hänen kanssaan,  ja hän tarjosi meille kahvit sekä mahdollisuuden jäädä neulomaan liikkeeseen. Helena sai jopa lainata tietokonetta, kerinpuita ja kerintälaitetta!

Helena kerii ostoksiaan. Takana näkyy trikookuteita.

Jotakin tarttui tietenkin myös ostoskassiini: kolme kerää sinisen harmaan lilaa gotlanninlampaan villaa. Puhdas heräteostos, se on myönnettävä.

Dansk Pelsuld 5,5/2

Snurressa on mukava valikoima lankoja, joita muista pääkaupunkiseudun lankakaupoista ei juuri löydä, kuten BC Garnin lankoja (kuten ekovilloja Semilla ja Semilla Grosso) ja kehuttua Cascade Yarnsin 220 Heathers -lankaa. Trikookudevalikoima oli vaikuttava! Lisäksi Snurreen on tulossa vielä tämän kevään aikana erittäin mielenkiintoista, useista erisävyisistä säikeistä yhdistettyä puuvilla-pellavasekoitelankaa, jota on päästävä kokeilemaan mahdollisimman pian.

Kiitokset mukavasta aamupäivästä Tuijalle ja Helenalle, ja erityiskiitokset Snurren Annelle! Nähdään pian taas!

Tuija, Helena ja minäSorry, this time in finnish only.

4 kommenttia:

 1. Snurresta taisi olla juttu jossain lehdessä keväällä. Lankahyllyjen kirjavuus herätti kysymyksen, onko langoista muutama malli esillä ja loput takahuoneessa. Vai miten tämä herkullisen raikas värikkyys on saatu aikaan?

  Missä vaiheessa tilausneuleesi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snurre on sisustettu raikkaan valkoiseksi, ja myyntihuoneistoon tulvii luonnonvaloa suuresta näyteikkunasta, mikä saa lankojen värit hehkumaan. Langat oli aseteltu värikkäiksi ryppäiksi hyllyihin ja pöydälle. En kuvannut kaikkia lankahyllyjä, joten tavaraa oli kaupassa enemmän kuin näet noissa kuvissa. Piipahda Tuijan blogissa, niin näet lisää ;)

   Tilausneule etenee etanavauhtia, sillä pitsineule on hidasta. Toisaalta olen tällä hetkellä kevätkiireiden vuoksi hieman lyhytjännitteinen, ja sillä lienee osuutensa myös hitauteen.

   Poista
 2. Ääää - joo Helenalla ei ollut mitään omaa mukana :) Onneksi oli edes lompakko, jotta sain ostaa vähän lisää lankaa...

  VastaaPoista
 3. Tietysti teillä oli hauska! Tulkaa Tallinnaan, nyt on sopiva sää.

  VastaaPoista